שניצל קלאסי, פשוט להכנה. מתכון מעולה של רומי
קילו שניצל חתוך דק
2 ביצים
כפית חרדל דיגון
כפית מיונז
כפית סילאן
חצי כפית מלח וחצי פלפל
כפית פפריקה
חבילת פירורי לחם ניתן גם ללא גלוטן
שמן
לשטוף היטב את השניצל ולהנייח במסננת
בקערה לערבב את כל המיצרכים עד לקבלת משרה אחיד
להעביר את השניצלים לקערה לערבב היטב
להניח שעה במקרר
לרפד את השניצלים בפירורי הלחם ןלטגן עד להזהבה
להגיש חם עם פלח לימון
אין ספור תוספות למנה!! כל סוג של תפא, אורז, פסטת עגבניות פיקנטית